Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36925
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorБерестова, А. А.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2023-07-31T09:13:35Z-
dc.date.available2023-07-31T09:13:35Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарський О. С., Берестова А. А., Лосєва С. М. Технологія сорбетів для оздоровчого харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 165-167.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36925-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія сорбетів для оздоровчого харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_165-167.pdf134.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.