Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36915
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorКотюк, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-07-31T08:34:39Z-
dc.date.available2023-07-31T08:34:39Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосєва С. М., Котюк Т. В. Технологія наноструктурованих добавок із гороху з використанням механолізу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 148-150.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36915-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія наноструктурованих добавок із гороху з використанням механолізуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_148-150.pdf134.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.