Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36907
Title: Технологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостями
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Бессараб, О. С.
Погарська, В. В.
Балабай, К. С.
Бендерська, О. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Бессараб О. С., Погарська В. В., Балабай К. С., Бендерська О. В. Технологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостями. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 137-139.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36907
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_137-139.pdf141.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.