Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36906
Title: Розробка нанотехнології заморожених добавок із інуліновмісної сировини з використанням глибокої переробки сировини
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Бессараб, О. С.
Балабай, К. С.
Галинська, О. С.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Бессараб О. С., Балабай К. С., Галинська О. С. Розробка нанотехнології заморожених добавок із інуліновмісної сировини з використанням глибокої переробки сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 135-137.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36906
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_135-137.pdf157.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.