Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36889
Назва: Порошок із виноградних кісточок як альтернатива какао-порошку у виробництві глазурі
Автори: Гревцева, Н. В.
Городиська, О. В.
Верешко, А. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гревцева Н. В., Городиська О. В., Верешко А. А. Порошок із виноградних кісточок як альтернатива какао-порошку у виробництві глазурі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 105-106.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36889
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_105-106.pdf125.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.