Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36885
Назва: Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природи
Автори: Большакова, В. А.
Онищенко, В. М.
Скуріхіна, Л. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Большакова В. А., Онищенко В. М., Скуріхіна Л. А. Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 97-98.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36885
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_97-98.pdf125.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.