Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36880
Назва: Функціонально-технологічні властивості напівфабрикатів для десертної продукції на основі скoлотин та їх УФ-концентрату
Автори: Юдіна, Т. І.
Золотухіна, І. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Юдіна Т. І., Золотухіна І. В. Функціонально-технологічні властивості напівфабрикатів для десертної продукції на основі скoлотин та їх УФ-концентрату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 87-89.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36880
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_87-89.pdf129.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.