Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36879
Title: Розробка технології рідких сумішей для приготування панкейків
Authors: Черевко, О. І.
Одарченко, А. М.
Самохвалова, О. В.
Древаль, П. В.
Єременко, А. О.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О. І., Одарченко А. М., Самохвалова О. В., Древаль П. В., Єременко А. О. Розробка технології рідких сумішей для приготування панкейків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 85-87.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36879
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_85-87.pdf129.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.