Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36879
Title: | Розробка технології рідких сумішей для приготування панкейків |
Authors: | Черевко, О. І. Одарченко, А. М. Самохвалова, О. В. Древаль, П. В. Єременко, А. О. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Черевко О. І., Одарченко А. М., Самохвалова О. В., Древаль П. В., Єременко А. О. Розробка технології рідких сумішей для приготування панкейків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 85-87. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36879 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_85-87.pdf | 129.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.