Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36879
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorДреваль, П. В.-
dc.contributor.authorЄременко, А. О.-
dc.date.accessioned2023-07-31T06:11:34Z-
dc.date.available2023-07-31T06:11:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Одарченко А. М., Самохвалова О. В., Древаль П. В., Єременко А. О. Розробка технології рідких сумішей для приготування панкейків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 85-87.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36879-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка технології рідких сумішей для приготування панкейківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_85-87.pdf129.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.