Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Інженерія переробних і харчових виробництв
2016
№ 1 (2)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності
Дугіна, К. В.
;
Шаніна, О. М.
2016
Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба
Шаніна, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
;
Галясний, І. В.
Discover
Author
1
Гавриш, Т. В.
1
Галясний, І. В.
1
Дугіна, К. В.
Subject
1
bread quality
1
celiac disease
1
gluten-free flour
1
non-yest bread
1
безглютеновая мука
1
безглютенове борошно
1
бездрожжевой хлеб
1
бездріжджовий хліб
1
качество хлеба
1
целиакия
.
next >
Date issued
2
2016
Has File(s)
2
true