Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3683
Назва: Дослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пива
Інші назви: Исследование возможности использования нетрадиционного сырья в рецептурах пива
Study of the use of unconventional raw beer in the formulation
Автори: Мельник, І. В.
Гнатовська, Д. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Мельник І. В., Гнатовська Д. О. Дослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пива. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 93-97.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Короткий огляд (реферат): Для збільшення попиту на пиво на сучасному ринку необхідно запропоновувати нові рецептури, які були б більш оригінальними та функціональними, ніж класичні. Тому була досліджена якість пивного сусла з додаванням тритікале замість ячменю, а також перевірена перспективність використання імбиру, цитрусової цедри та кориці з метою покращення органолептичних та фізіологічних властивостей пінного напою.
Для увеличения спроса на пиво на современном рынке необходимо предлагать новые рецептуры, которые были бы более оригинальными и функциональными, чем традиционные. Поэтому было исследовано качество пивного сусла с добавлением тритикале вместо ячменя, а также проверена перспективность использования имбиря, цитрусовой цедры и корицы с целью улучшения органолептических и физиологических свойств пенного напитка.
To increase the demand for beer in the market today you need to offer new recipes that are more original and functional than traditional. Therefore, the quality of beer wort has been studied with the addition of triticale instead of barley and tested promising use of ginger, citrus peel and cinnamon to improve the organoleptic and physiological properties of beer.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3683
Розташовується у зібраннях:№ 1 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
23.pdf884.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.