Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3683
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, І. В.-
dc.contributor.authorГнатовська, Д. О.-
dc.date.accessioned2022-07-22T08:46:12Z-
dc.date.available2022-07-22T08:46:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМельник І. В., Гнатовська Д. О. Дослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пива. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 93-97.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3683-
dc.description.abstractДля збільшення попиту на пиво на сучасному ринку необхідно запропоновувати нові рецептури, які були б більш оригінальними та функціональними, ніж класичні. Тому була досліджена якість пивного сусла з додаванням тритікале замість ячменю, а також перевірена перспективність використання імбиру, цитрусової цедри та кориці з метою покращення органолептичних та фізіологічних властивостей пінного напою.uk_UA
dc.description.abstractДля увеличения спроса на пиво на современном рынке необходимо предлагать новые рецептуры, которые были бы более оригинальными и функциональными, чем традиционные. Поэтому было исследовано качество пивного сусла с добавлением тритикале вместо ячменя, а также проверена перспективность использования имбиря, цитрусовой цедры и корицы с целью улучшения органолептических и физиологических свойств пенного напитка.uk_UA
dc.description.abstractTo increase the demand for beer in the market today you need to offer new recipes that are more original and functional than traditional. Therefore, the quality of beer wort has been studied with the addition of triticale instead of barley and tested promising use of ginger, citrus peel and cinnamon to improve the organoleptic and physiological properties of beer.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)-
dc.titleДослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пиваuk_UA
dc.title.alternativeИсследование возможности использования нетрадиционного сырья в рецептурах пиваuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the use of unconventional raw beer in the formulationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf884.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.