Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36804
Title: | Упровадження термостабільних пружних емульсій у технологію виробів посічених м’ясних |
Authors: | Нечепуренко, К. Б. Пивоваров, П. П. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Нечепуренко К. Б., Пивоваров П. П. Упровадження термостабільних пружних емульсій у технологію виробів посічених м’ясних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 63-65. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36804 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_63-65.pdf | 134.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.