Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36804
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечепуренко, К. Б. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-28T14:04:01Z | - |
dc.date.available | 2023-07-28T14:04:01Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Нечепуренко К. Б., Пивоваров П. П. Упровадження термостабільних пружних емульсій у технологію виробів посічених м’ясних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 63-65. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36804 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Упровадження термостабільних пружних емульсій у технологію виробів посічених м’ясних | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_63-65.pdf | 134.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.