Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36791
Название: Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста
Авторы: Діхтярь, А. М.
Федак, Н. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Діхтярь А. М., Федак Н. В. Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 38-39.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36791
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_38-39.pdf121.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.