Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36791
Title: Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста
Authors: Діхтярь, А. М.
Федак, Н. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Діхтярь А. М., Федак Н. В. Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 38-39.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36791
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_38-39.pdf121.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.