Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36791
Title: | Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста |
Authors: | Діхтярь, А. М. Федак, Н. В. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Діхтярь А. М., Федак Н. В. Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 38-39. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36791 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_38-39.pdf | 121.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.