Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3677
Назва: Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів
Інші назви: Разработка схемы очистки клеровки тростникового сахара-сырца с использованием дополнительных реагентов
Clean development schemes klerovky cane sugar with additional reagents
Автори: Романченко, Н. М.
Гусятинська, Н. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Романченко Н. М., Гусятинська Н. А. Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 68-72.
Серія/номер: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)
Короткий огляд (реферат): У статті показана ефективність застосування додаткових реагентів: основного сульфату алюмінію та вапнокарбонізаційного осаду в процесі очищення клеровки тростинного цукру-сирцю. Встановлено, що при їх застосуванні підвищується ефект очищення та зменшується забарвленість клеровки тростинного цукру-сирцю. Розроблено спосіб та апаратурно-технологічну схему очищення клеровки тростинного цукру-сирцю з використанням вапнокарбонізаційного осаду та ОСА.
В статье показана эффективность использования дополнительных реагентов: основного сульфата алюминия и известкового осадка в процессе очистки клеровки тростникового сахара-сырца. Установлено, что при их использовании повышается эффект очистки и уменьшается окрашенность клеровки тростникового сахара-сырца. Разработан способ и аппаратурно-технологическая схема очистки клеровки тростникового сахара-сырца с использованием известкового осадка и ОСА.
The method for cleaning of cane sugar-raw syrup is developed. In obedience to a method for the increases of cleaning effect return of suspension of sediment after liming-carbonation on the stage of dissolution of sugar-raw and treatment a syrup coagulant is used.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3677
Розташовується у зібраннях:№ 1 (1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf615.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.