Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3677
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романченко, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Гусятинська, Н. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T08:29:04Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T08:29:04Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Романченко Н. М., Гусятинська Н. А. Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 68-72. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3677 | - |
dc.description.abstract | У статті показана ефективність застосування додаткових реагентів: основного сульфату алюмінію та вапнокарбонізаційного осаду в процесі очищення клеровки тростинного цукру-сирцю. Встановлено, що при їх застосуванні підвищується ефект очищення та зменшується забарвленість клеровки тростинного цукру-сирцю. Розроблено спосіб та апаратурно-технологічну схему очищення клеровки тростинного цукру-сирцю з використанням вапнокарбонізаційного осаду та ОСА. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье показана эффективность использования дополнительных реагентов: основного сульфата алюминия и известкового осадка в процессе очистки клеровки тростникового сахара-сырца. Установлено, что при их использовании повышается эффект очистки и уменьшается окрашенность клеровки тростникового сахара-сырца. Разработан способ и аппаратурно-технологическая схема очистки клеровки тростникового сахара-сырца с использованием известкового осадка и ОСА. | uk_UA |
dc.description.abstract | The method for cleaning of cane sugar-raw syrup is developed. In obedience to a method for the increases of cleaning effect return of suspension of sediment after liming-carbonation on the stage of dissolution of sugar-raw and treatment a syrup coagulant is used. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1) | - |
dc.title | Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів | uk_UA |
dc.title.alternative | Разработка схемы очистки клеровки тростникового сахара-сырца с использованием дополнительных реагентов | uk_UA |
dc.title.alternative | Clean development schemes klerovky cane sugar with additional reagents | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | № 1 (1) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.