Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоманченко, Н. М.-
dc.contributor.authorГусятинська, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-07-22T08:29:04Z-
dc.date.available2022-07-22T08:29:04Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationРоманченко Н. М., Гусятинська Н. А. Розроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2016. № 1 (1). С. 68-72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3677-
dc.description.abstractУ статті показана ефективність застосування додаткових реагентів: основного сульфату алюмінію та вапнокарбонізаційного осаду в процесі очищення клеровки тростинного цукру-сирцю. Встановлено, що при їх застосуванні підвищується ефект очищення та зменшується забарвленість клеровки тростинного цукру-сирцю. Розроблено спосіб та апаратурно-технологічну схему очищення клеровки тростинного цукру-сирцю з використанням вапнокарбонізаційного осаду та ОСА.uk_UA
dc.description.abstractВ статье показана эффективность использования дополнительных реагентов: основного сульфата алюминия и известкового осадка в процессе очистки клеровки тростникового сахара-сырца. Установлено, что при их использовании повышается эффект очистки и уменьшается окрашенность клеровки тростникового сахара-сырца. Разработан способ и аппаратурно-технологическая схема очистки клеровки тростникового сахара-сырца с использованием известкового осадка и ОСА.uk_UA
dc.description.abstractThe method for cleaning of cane sugar-raw syrup is developed. In obedience to a method for the increases of cleaning effect return of suspension of sediment after liming-carbonation on the stage of dissolution of sugar-raw and treatment a syrup coagulant is used.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнженерія переробних і харчових виробництв;№ 1 (1)-
dc.titleРозроблення схеми очищення клеровки тростинного цукру-сирцю із застосуванням додаткових реагентівuk_UA
dc.title.alternativeРазработка схемы очистки клеровки тростникового сахара-сырца с использованием дополнительных реагентовuk_UA
dc.title.alternativeClean development schemes klerovky cane sugar with additional reagentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 1 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf615.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.