Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36774
Назва: Апроксимація асоціативних зв’язків та образів при формуванні обліково-аналітичного забезпечення управління підприємством
Автори: Бочуля, Т. В.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бочуля Т. В. Апроксимація асоціативних зв’язків та образів при формуванні обліково-аналітичного забезпечення управління підприємством. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 24-25.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36774
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_24-25.pdf90.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.