Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36772
Назва: Попит на продукцію ресторанного бізнесу: особливості формування та оцінка
Автори: Чорна, М. В.
Зубков, С. О.
Чатченко, О. Є.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чорна М. В., Зубков С. О., Чатченко О. Є. Попит на продукцію ресторанного бізнесу: особливості формування та оцінка. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 17-19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36772
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_17-19.pdf107.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.