Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36772
Title: Попит на продукцію ресторанного бізнесу: особливості формування та оцінка
Authors: Чорна, М. В.
Зубков, С. О.
Чатченко, О. Є.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чорна М. В., Зубков С. О., Чатченко О. Є. Попит на продукцію ресторанного бізнесу: особливості формування та оцінка. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 17-19.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36772
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_17-19.pdf107.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.