Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36766
Назва: Удосконалення вакуум-випарного апарата
Автори: Черевко, О. І.
Загорулько, А. М.
Постаджиєв, О. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Загорулько А. М., Постаджиєв О. І. Удосконалення вакуум-випарного апарата. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 63-64
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36766
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-63-64.pdf135.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.