Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36757
Назва: Комбіноване сушіння антиоксидантної сировини
Автори: Слободянюк, К. С.
Петрова, Ж. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Слободянюк К. С., Петрова Ж. О. Комбіноване сушіння антиоксидантної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 47-48
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36757
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-47-48.pdf143.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.