Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36757
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлободянюк, К. С.-
dc.contributor.authorПетрова, Ж. О.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:57:00Z-
dc.date.available2023-07-28T11:57:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСлободянюк К. С., Петрова Ж. О. Комбіноване сушіння антиоксидантної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 47-48uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36757-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКомбіноване сушіння антиоксидантної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-47-48.pdf143.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.