Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36755
Title: Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса
Authors: Скрипник, В. О.
Пономаренко, Б. Г.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Скрипник В. О., Пономаренко Б. Г. Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-44
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36755
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-43-44.pdf170.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.