Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36755
Title: | Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса |
Authors: | Скрипник, В. О. Пономаренко, Б. Г. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Скрипник В. О., Пономаренко Б. Г. Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-44 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36755 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-43-44.pdf | 170.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.