Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36755
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкрипник, В. О.-
dc.contributor.authorПономаренко, Б. Г.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:52:54Z-
dc.date.available2023-07-28T11:52:54Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСкрипник В. О., Пономаренко Б. Г. Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-44uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36755-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРезультати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-43-44.pdf170.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.