Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36755
Название: Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса
Авторы: Скрипник, В. О.
Пономаренко, Б. Г.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Скрипник В. О., Пономаренко Б. Г. Результати дослідження кінетики температури під час кондуктивного сушіння м’яса. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 43-44
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36755
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-43-44.pdf170.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.