Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36754
Назва: | Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі |
Автори: | Потапов, В. О. Мольський, О. С. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Потапов В. О., Мольський О. С. Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 41-42 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36754 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-41-42.pdf | 143.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.