Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36754
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorМольський, О. С.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:50:23Z-
dc.date.available2023-07-28T11:50:23Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Мольський О. С. Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 41-42uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36754-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-41-42.pdf143.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.