Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36754
Название: Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі
Авторы: Потапов, В. О.
Мольський, О. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Потапов В. О., Мольський О. С. Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 41-42
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36754
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-41-42.pdf143.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.