Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36752
Название: Сучасний стан і перспективи використання рослинних порошків у технології пастильних виробів
Авторы: Пілюгіна, І. С.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Пілюгіна І. С. Сучасний стан і перспективи використання рослинних порошків у технології пастильних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 37-38
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36752
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-37-38.pdf137.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.