Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:46:18Z-
dc.date.available2023-07-28T11:46:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПілюгіна І. С. Сучасний стан і перспективи використання рослинних порошків у технології пастильних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 37-38uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36752-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСучасний стан і перспективи використання рослинних порошків у технології пастильних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-37-38.pdf137.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.