Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36745
Назва: Удосконалення обладнання для виробництва плодоовочевих паст
Автори: Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Лаврук, В. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Лаврук В. В. Удосконалення обладнання для виробництва плодоовочевих паст. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 23-24
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36745
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-23-24.pdf136.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.