Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36745
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.author | Лаврук, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-28T11:29:24Z | - |
dc.date.available | 2023-07-28T11:29:24Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Лаврук В. В. Удосконалення обладнання для виробництва плодоовочевих паст. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 23-24 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36745 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення обладнання для виробництва плодоовочевих паст | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-23-24.pdf | 136.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.