Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36745
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorЛаврук, В. В.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:29:24Z-
dc.date.available2023-07-28T11:29:24Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагорулько О. Є., Загорулько А. М., Лаврук В. В. Удосконалення обладнання для виробництва плодоовочевих паст. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 23-24uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36745-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення обладнання для виробництва плодоовочевих пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-23-24.pdf136.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.