Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36738
Название: Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці
Авторы: Большакова, В. А.
Дроменко, О. Б.
Онищенко, В. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Большакова В. А., Дроменко О. Б., Онищенко В. М. Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 9-10
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36738
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-9-10.pdf137.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.