Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36738
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:15:14Z-
dc.date.available2023-07-28T11:15:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБольшакова В. А., Дроменко О. Б., Онищенко В. М. Обгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиці. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 9-10uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36738-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОбгрунтування раціональних параметрів виробництва сушених виробів з м’яса птиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-9-10.pdf137.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.