Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36736
Название: Вплив процесу сепарації на зниження вологості зернового матеріалу
Авторы: Бакум, М. В.
Завгородній, О. І.
Сіняєва, О. В.
Крекот, М. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Бакум М. В., Завгородній О. І., Сіняєва О. В., Крекот М. М. Вплив процесу сепарації на зниження вологості зернового матеріалу. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 5-6
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36736
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-7-8.pdf159.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.