Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36736
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБакум, М. В.-
dc.contributor.authorЗавгородній, О. І.-
dc.contributor.authorСіняєва, О. В.-
dc.contributor.authorКрекот, М. М.-
dc.date.accessioned2023-07-28T11:09:09Z-
dc.date.available2023-07-28T11:09:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБакум М. В., Завгородній О. І., Сіняєва О. В., Крекот М. М. Вплив процесу сепарації на зниження вологості зернового матеріалу. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 5-6uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36736-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив процесу сепарації на зниження вологості зернового матеріалуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-7-8.pdf159.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.