Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36735
Назва: Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків
Автори: Афанасьєва, О. П.
Упатова, О. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Афанасьєва О. П., Упатова О. І. Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 3-4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36735
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-3-4.pdf138.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.