Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36735
Название: Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків
Авторы: Афанасьєва, О. П.
Упатова, О. І.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Афанасьєва О. П., Упатова О. І. Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 3-4
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36735
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-3-4.pdf138.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.