Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36718
Название: | Сучасні обладнання та технології переробних і харчових виробництв |
Авторы: | Ткаченко, В.Ю. |
Дата публикации: | апр-2023 |
Издательство: | Сучасні обладнання та технології переробних і харчових виробництв |
Библиографическое описание: | Ткаченко В.Ю. Сучасні обладнання та технології переробних і харчових виробництв. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХІХ Міжнар. форуму молоді, 6-7 квіт. 2023 р.; наук. кер. доц., к.т.н. Гавриш Т. В. Харків: ДБТУ, 2023. С. 91 |
Краткий осмотр (реферат): | Over the past few decades, technology has become integral in our lives. From drones to automated processing to robots, we now have access to numerous innovations — and the food industry has experienced noteworthy transformations as a result. These developments give us a chance to overcome challenges on various scales, including food delivery, food shortages and everything in between. Here’s a look at how new technology in the food industry has made waves. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36718 |
Использованная литература: | 1.https://adc-us.com/blog/technology-that-has-been-transforming-the-foodindustry/ 2.https://cablevey.com/modern-equipment-used-in-food-processing/ |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХІХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 06 kvitnia 2023-91.pdf | 341.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.