Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36524
Назва: Використання пряно-ароматичної сировини для розроблення запашної олії
Автори: Мазаєва, В. С.
Ситнік, Н. С.
Філенко, Л. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Мазаєва В. С., Ситнік Н. С., Філенко Л. М. Використання пряно-ароматичної сировини для розроблення запашної олії. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 25-27.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36524
Розташовується у зібраннях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-25-27.pdf191.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.