Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36524
Название: Використання пряно-ароматичної сировини для розроблення запашної олії
Авторы: Мазаєва, В. С.
Ситнік, Н. С.
Філенко, Л. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Мазаєва В. С., Ситнік Н. С., Філенко Л. М. Використання пряно-ароматичної сировини для розроблення запашної олії. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 25-27.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36524
Располагается в коллекциях:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-25-27.pdf191.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.