Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36475
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorХабенко, У. В.-
dc.date.accessioned2023-07-24T20:02:19Z-
dc.date.available2023-07-24T20:02:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХабенко У.В. Вивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за зміну: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Т.М. Головко; Харків, 2023. 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36475-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу бакалавра присвячено оцінці якості паштетів за органолептичними та фізико-хімічними показниками. В результаті проведення техніко-економічного обґрунтування щодо попиту на паштети визначено асортимент продукції, проведено аналіз та вибір технологічної схеми виробництва паштетів, обрано основне та допоміжне технологічне обладнання. В результаті проведені комплексні проектно-технологічні розрахунки, а саме розрахунок сировини, готової продукції, допоміжних матеріалів та тари; розрахунок та добір технологічного обладнання для виробництва паштетів. Проведені розрахунки площ функціональних груп приміщень та забезпечення підприємства основними ресурсами. Розроблено організаційні принципи діяльності підприємства. Закріплено практичні навички щодо вирішення інженерних питань у галузі харчових технологій, використання наукових положень, а також методик розрахунків, пов'язаних із підбором асортименту та з проектуванням.uk_UA
dc.description.abstractThe bachelor's qualification work is devoted to the evaluation of the quality of pastes according to organoleptic and physicochemical parameters. As a result of carrying out a technical and economic substantiation regarding the demand for pâtés, the assortment of products was determined, the analysis and selection of the technological scheme for the production of pâtés was carried out, and the main and auxiliary technological equipment was selected. As a result, complex design and technological calculations were carried out, namely the calculation of raw materials, finished products, auxiliary materials and containers; calculation and selection of technological equipment for the production of pastes. Calculations of areas of functional groups of premises and provision of the enterprise with basic resources were carried out. The organizational principles of the enterprise have been developed. Practical skills for solving engineering issues in the field of food technology, using scientific provisions, as well as calculation methods related to assortment selection and design have been establisheduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectпаштетна продукціяuk_UA
dc.subjectоцінка якостіuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectпроектuk_UA
dc.subjectтехнологічна лініяuk_UA
dc.subjectpaste productsuk_UA
dc.subjectquality assessmentuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjecttechnological lineuk_UA
dc.titleВивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за змінуuk_UA
dc.title.alternativeStudy of consumer properties and quality assessment of pate products. The technological line project for the pate production with output of 8 tons per shiftuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_462_181-19b-04_Khabenko.pdf
  Restricted Access
1.92 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.