Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36457
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМироненко, Л. С.-
dc.contributor.authorНевольчук, Анастасія Станіславівна-
dc.date.accessioned2023-07-24T12:24:47Z-
dc.date.available2023-07-24T12:24:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНевольчук А. С. Біотехнологія виробництва біфідокефіру з використанням удосконаленої закваски: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 162 – Біотехнології та біоінженерія; наук. кер. Л. С. Мироненко. Харків: ДБТУ, 2023. 105 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36457-
dc.description.abstractНа сьогоднішній день в умовах екологічної кризи та соціально-економічного стресу в усьому світі виникла необхідність збільшення потреби в харчових продуктах з направленою дією. Позитивно змінити якість життя можна за рахунок покращення харчування, вживаючи продукти спеціального або функціонального призначення. Тому розробка нових кисло-молочних напоїв для застосування у лікувально-профілактичному харчуванні є актуальною. Мета кваліфікаційної роботи − розглянути біотехнологію виробництва кефіру з використанням біфідобактерій.uk_UA
dc.description.abstractTo date, in the conditions of environmental crisis and socio-economic stress all over the world, there has been a need to increase the need for food products with targeted action. You can positively change the quality of life by improving nutrition, using products of special or functional purpose. Therefore, development of new sour-milk drinks for use in therapeutic and preventive nutrition is relevant. Purpose of qualification work is to consider the biotechnology of kefir production using bifidobacteria.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectкефірuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.subjectбіфідокефірuk_UA
dc.subjectкефірний грибокuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectсквашуванняuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectkefiruk_UA
dc.subjectbiotechnologyuk_UA
dc.subjectbifidokefiruk_UA
dc.subjectkefir fungusuk_UA
dc.subjectermentationfuk_UA
dc.subjectbifidobacterium bifidumuk_UA
dc.titleБіотехнологія виробництва біфідокефіру з використанням удосконаленої закваскиuk_UA
dc.title.alternativeBiotechnology of bifidokefir production via using improved sourdough starteruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра біотехнології,молекулярної біології та водних біоресурсів-
Appears in Collections:162 - "Біотехнологія та біоінженерія" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23_B_162z-18b-5-01_Nevol_chuk.pdf
  Restricted Access
2.74 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.