Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36403
Title: Аналіз формування і використання заробітної платні на підприємствах торгівлі
Authors: Коцюк, К. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Гела, Т. Ю.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Коцюк К. В. Аналіз формування і використання заробітної платні на підприємствах торгівлі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Т. Ю. Гела. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 9.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36403
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-9.pdf128.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.