Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36305
Назва: Підтримка конкурентоспроможності підприємства на підставі зміни споживчих очікувань
Автори: Рябов, А. О.
Науковий керівник : Тарасов, І. Ю.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Рябов А. О. Підтримка конкурентоспроможності підприємства на підставі зміни споживчих очікувань. Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація: тези доповідей Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здоб. вищ. освіти і молодих вчених, 14 квітня 2023 р.; наук. кер. Тарасов І. Ю. Харків: ДБТУ, 2023. С. 171-173.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36305
Розташовується у зібраннях:Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stratehichnyi roxvytok Ukrainy heneruvannia, implementatsiia, raelizatsiia_2023-171-173.pdf586.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.