Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3591
Назва: До визначення параметрів процесів, що виникають в зоні зрізання коренеплодів цукрового буряка в стружку
Інші назви: К определению параметров процессов возникающих в зоне изрезания корнеплодов сахарной свеклы в стружку
To the definition of the parameters of processes occurring in the area of grinding sugar beet roots in chips
Автори: Фабричнікова, І. А.
Ключові слова: процес;різання;коренеплід;стружка;подрібнення;ніж;пластина;тензор напруги;параметр;процесс;резание;корнеплод;стружка;измельчение;нож;пластина;тензор напряжения;параметр;process;cutting;root vegetable;chips;milling;knife;plate;the stress tensor;the parameter
Дата публікації: 2014
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Фабричнікова І. А. До визначення параметрів процесів, що виникають в зоні зрізання коренеплодів цукрового буряка в стружку. Інженерія природокористуваня. 2014. № 2 (2). С. 96-99.
Серія/номер: Інженерія природокористування;№ 2 (2)
Короткий огляд (реферат): Досліджується процес утворення бурякової стружки шляхом подрібнення цукрових буряків при виробництві цукру. Отримано рівняння рівноваги пластинки стружки, яка згинається зовнішніми силами. Встановлені розрахункові залежності для визначення зовнішньої сили, моменту пластини та радіусу кривизни стружки.
Исследуется процесс образования свекловичной стружки путём измельчения сахарной свеклы при производстве сахара. Получено уравнение равновесия пластины стружки, изгибаемой внешними силами. Установлены расчётные зависимости для определения внешней силы, момента пластины и радиуса кривизны стружки.
We investigate the formation of beet chips by grinding sugar beet in sugar production. An equation of balance plate of chip, bent by external forces. Established dependence of the calculated external force, since the radius of curvature of the plate and of chip.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3591
ISSN: 2311-1828
Розташовується у зібраннях:№ 2 (2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19.pdf238.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.