Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3591
Title: До визначення параметрів процесів, що виникають в зоні зрізання коренеплодів цукрового буряка в стружку
Other Titles: К определению параметров процессов возникающих в зоне изрезания корнеплодов сахарной свеклы в стружку
To the definition of the parameters of processes occurring in the area of grinding sugar beet roots in chips
Authors: Фабричнікова, І. А.
Keywords: процес;різання;коренеплід;стружка;подрібнення;ніж;пластина;тензор напруги;параметр;процесс;резание;корнеплод;стружка;измельчение;нож;пластина;тензор напряжения;параметр;process;cutting;root vegetable;chips;milling;knife;plate;the stress tensor;the parameter
Issue Date: 2014
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Фабричнікова І. А. До визначення параметрів процесів, що виникають в зоні зрізання коренеплодів цукрового буряка в стружку. Інженерія природокористуваня. 2014. № 2 (2). С. 96-99.
Series/Report no.: Інженерія природокористування;№ 2 (2)
Abstract: Досліджується процес утворення бурякової стружки шляхом подрібнення цукрових буряків при виробництві цукру. Отримано рівняння рівноваги пластинки стружки, яка згинається зовнішніми силами. Встановлені розрахункові залежності для визначення зовнішньої сили, моменту пластини та радіусу кривизни стружки.
Исследуется процесс образования свекловичной стружки путём измельчения сахарной свеклы при производстве сахара. Получено уравнение равновесия пластины стружки, изгибаемой внешними силами. Установлены расчётные зависимости для определения внешней силы, момента пластины и радиуса кривизны стружки.
We investigate the formation of beet chips by grinding sugar beet in sugar production. An equation of balance plate of chip, bent by external forces. Established dependence of the calculated external force, since the radius of curvature of the plate and of chip.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3591
ISSN: 2311-1828
Appears in Collections:№ 2 (2)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf238.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.