Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35369
Название: | Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв |
Авторы: | Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна Касабова, Катерина Рубенівна Степанькова, Галина Вячеславівна |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. Х. : ДБТУ, 2023. 49 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою вивчення освітньої компоненти «Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв» є формування компетентностей, що дозволять керувати якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв та набуття навичок розробки документації щодо систем управління якістю |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35369 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_uprav_yakistyu_181_2023.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.