Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35369
Название: Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв
Авторы: Шидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»); уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. Х. : ДБТУ, 2023. 49 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення освітньої компоненти «Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв» є формування компетентностей, що дозволять керувати якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв та набуття навичок розробки документації щодо систем управління якістю
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35369
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_uprav_yakistyu_181_2023.pdf1.3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.